Podeli vest

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija raspisala je danas konkurs za prijem u stalni radni odnos 25 pripadnika Službe za obezbeđenje u Kazneno-popravnom zavodu u Beogradu, jednoj od najsavremenijih ustanova izgrađenoj u skladu sa svim standardima Evropske unije i Saveta Evrope.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

zatvor s
Shutterstock

“Prijemom posvećenih i odgovornih ljudi želimo da još više unapredimo rad ove službe budući da je ovaj zavod u protekle tri godine zaposlio 57 novih komandira”, navodi se u saopštenju Ministarstva pravde.

KPZ Beograd, koji je otvoren 2011. godine, zavod je zatvorenog tipa sa specijalnim tehničkim sistemom zaštite.

Ceo kompleks ograđen je perimetarskim sistemom zaštite, a sam zavod osiguran je sa više stotina kamera za video-nadzor i osmatračnicama sa neprobojnim staklom.

Zavod je autentičnog šestougaonog oblika površine 12.500 kvadratnih metara u čijem središtu se nalazi veliki amfiteatar koji je sa paviljonima povezan sa tri pasarele. Konkurs je objavljen na internet adresi Ministarstva pravde www.mpravde.gov.rs, portalu e-uprave i Nacionalne službe za zapošljavanje, kao i u listu “Poslovi“.

Rok za podnošenje prijava zainteresovanih kandidata je 15 dana i traje do 23. novembra 2023. godine. Uprava za izvršenje krivičnih sankcija zaposlila je 532 pripadnika Službe za obezbeđenje u više zavoda u Srbiji od 2020. godine, a u toku je prijem 93 komandira u 11 kazneno-popravnih ustanova. U stalni radni odnos primljeno je i 127 komandira pripravnika u novom KPZ u Kragujevcu, koji je počeo sa radom 15. novembra prošle godine.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: