Sednici je presedavao predsedik Republičke izborne komisije Vladimir Dimitrijević

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

izbori
Foto: Shutterstock

Republička izborna komisija donela je rešenja o imenovanju članova i zamenika članova biračkih odbora u stalnom sastavu za koordinirano sprovođenje izbora za narodne poslanike i izbora za predsednika Srbije, koji će biti održani 3. aprila.

Takođe, na ovoj sednici usvojili su i odluku o izmenama odluke o određivanju biračkih mesta u inostranstvu za glasanje na parlamentarnim i predsedničkim izborima.

U okviru treće tačke dnevnog reda Komisija je donela rešenje o imenovanju predsednika i članova biračkih odbora i njihovih zamenika u stalnom i proširenom sastavu za koordinirano sprovođenje predstojećih izbora za biračka mesta unutar zavoda za izvršenje krivičnih sankcija i u inostranstvu.

Članovi Komisije usvojili su i Rešenje o stavljanju van snage Rešenje o imenovanju zamenika člana Opštinske izborne komisije opštine Žabalj u stalnom sastavu.

Sednici je presedavao predsedik Republičke izborne komisije Vladimir Dimitrijević, koji je najavio da će se na sledećoj sednici RIK-a razmatrati o sprovođenju izbora na Kosovu i Metohiji.


bilten logo

www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI: