Podeli vest

Republička izborna komisija (RIK) proglasila je izbornu listu “Srbija protiv nasilja” za parlamentarne izbore 17. decembra.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

FOTO TANJUG/ NEMANJA JOVANOVIĆ/

Na sinoćnoj 18. sednici RIK-a konstatovano je da je ta lista ima 17.680 pravno valjanih potpisa građana. Nosioci liste za vanredne parlamentarne izbore su Miroslav Aleksić (NPS) i Marinika Tepić (SSP).

To je sedma izborna lista koju je RIK proglasio od 1. novembra, kada je predsednik Srbije Aleksandar Vučić raspisao parlamentarne izbore za 17. decembar. Prihvaćene su i izborne liste: “Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane”, “Ivica Dačić premijer Srbije”, “Dr Vojislav Šešelj – Srpska radikalna stranka”, izborna lista koalicije Srpskog pokreta Dveri i Srpske stranke Zavetnici “Nacionalno okupljanje – državotvorna snaga”, “Dr Miloš Jovanović – NADA za Srbiju” i “Savez vojvođanskih Mađara – za našeg predsednika, za našu zajednicu, za budućnost”.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI:

preminuo

PREMINUO MUZIČAR TONI MONTANO

Velibor Miljković, poznatiji kao Toni Montano, preminuo je danas u 62. godini u Beogradu, potvrđeno je Tanjuga iz okruženja poznatog…