Podeli vest

Slavni fudbaler Kristijano Ronaldo već nedeljama puni naslovne strane tabloida zbog glasina da se rastaje od svoje partnerke Georgine Rodrigez.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Bilten.rs

Kristijano Ronaldo
Foto: Shutterstock

Mediji širom zemlje ubrzano računaju koliko bi Ronaldova partnerka Geogina dobila novca u slučaju rastanka od slavnog fudbalera.

Sve glasine o raskidu slavnog para krenile su od Lea Caeira, prijatelja Ronaldove majke, koji je medijima preneo da svekrva Marija Dolores dos Santos Aveiro smatra da je veza njenog sina na samom kraju.

On je dodao da ronaldova majka krivi Georginu za “uništavanje njegove veze sa porodicom”.

O sukobu svekrve i snaje mediji su već pisali, a taman kada su ti isti mediji izračunali da bi Georgini pripalo pravo na 35 posto imovine njenog partnera, Ronaldo se oglasio.

On je na svim svoim društvenim mrežama postavio fotografiju sa svojom izabranicom uz natpis “Nazdravljamo ljubavi”

Osim o sukobima unutar porodice, mediji su pisali i da je Georgina rasipnica i da Ronaldo od nje beži provodeći vreme u tržnim centrima. Na sve natpise Georgina je odgovorila na svom Instagramu i napisala: “Ljubomorni izmišljaju priče, a tračare ih šire”.

Inače, Ronaldo ima petero dece, ćerku koji ima s Georginom, kao i 4-godišnju Alanu Martinu, dok mu je 4-godišnje blizance Evu i Mattea rodila surogat majka, a tu je i dvanaestogodišnji Cristiano Junior o kome Ronaldo nije otkrio je li rođen uz pomoć sugorat majke ili ne.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: