Podeli vest

Novi fudbaler Al Nasra Kristijano Ronaldo raskinuo je saradnju sa svojim dugogodišnjim menadžerom Žoržom Mendešom, prenose portugalski mediji.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

RONALDO
Foto: Shutterstock

Ronaldo i Mendeš su sarađivali više od 20 godina, a do raskida saradnje navodno je došlo u novembru prošle godine. Portugalski mediji tvrde da je čuveni menadžer bio ljut na Ronalda, koji je samovoljno odlučio da raskine ugovor sa Mančester junajtedom.

“Ovaj potez Ronalda uvredio je Mendeša, koji je mesecima tražio klub za portugalskog fudbalera. Mendeš je uspeo 2021. godine da ubedi čelnike Mančester junajteda da vrate Ronalda. On ništa nije znao o planovima portugalskog fudbalera”, navode portugalski mediji.

Ronaldo je pre potpisivanja ugovor sa Al Nasrom otkazao sva prava na lik i delo, koje su u ime portugalskog fudbalera naplaćivale Mendešove kompanije.

Portugalski mediji podsećaju da je Ronaldo potpisao ugovor sa Al Nasrom do juna 2025. po kome će godišnje da zarađuje 200 miliona evra.

Mendeš je od ovog ugovora trebalo da dobije proviziju od najmanje 30 miliona evra.

Ronaldo je za novog menadžera angažovao Rikarda Regufea, koji je čovek od poverenja portugalskog fudbalera. Mendeš je tokom saradnje sa Ronaldom zaradio više od 100 miliona evra od raznih provizija.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: