Sto devedeset treći dan rata u Ukrajini- borbe ne jenjavaju, međusobne optužbe Rusije i Ukrajine se nastavljaju, a javnost nakon izjave portparola Moskve Dmitrija Peskova razmatra koliko su ove dve zemlje daleko od pregovaračkog stola.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

putin zelenski
Foto: Shutterstock

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov u svom intervjuu za kanal “Rosija-1” izjavio je da Rusija sa predsednikom Ukrajine Zelenskim može da razgovara o načinu na koji će se primeniti ruski uslovi za rešavanje situacije u Ukrajini

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je danas da Rusija ima o čemu da razgovara s predsednikom Ukrajine Volodimirom Zelenskim, a to je način na koji će se primeniti ruski uslovi za rešavanje situacije u Ukrajini.

Na pitanje novinara televizijskog kanala “Rosija-1” da li Moskva ima o čemu da priča sa Zelenskim nakon njegovih izjava da “nije voljan da reši situaciju mirnim putem”, Peskov je odgovorio potvrdno.

“Naravno, imamo da razgovaramo o tome kako će se ispunjavati naši uslovi”, odgovorio je Peskov, prenosi TAS S.

On je dodao da su ruski uslovi “apsolutno” ostali nepromenjeni.

“Specijalna operacija ide po planu, svi ciljevi će biti ispunjeni”, poručio je Peskov.

On je rekao da se svaka kriza završava za pregovaračkim stolom, a svaki sukob popuštanjem napetosti.

“Tako će biti i sada. Malo je verovatno da će se desiti uskoro, verovatnije je da će do toga doći kasnije, ali će se svakako desiti”, rekao je Peskov.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: