Podeli vest

Vašington se još jednom istakao u neprijateljstvu protiv naše zemlje i nije dao dozvolu za poseban let, izjavila je portparolka ministarstva spoljnih poslova Rusije Zaharova.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

zaharova
Foto: Shutterstock

Vašington nije dao dozvolu za specijalni let ruskog državnog aviona u Sjedinjene Države, kojim je trebalo da se vrate kući službenici ruskih diplomatskih misija i članovi njihovih porodica i to neće proći bez kontramera Ruske Federacije, izjavila je danas portparolka ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova.

“Vašington se još jednom istakao u neprijateljstvu protiv naše zemlje i nije dao dozvolu za poseban let kojim je trebalo da se vrate kući službenici ruskih diplomatskih misija u SAD i članovi njihovih porodica”, navodi se u saopštenju Zaharove i poručuje da odbijanje Vašingtona neće ostati bez odgovora.

“Ovo prkosno ponašanje američkih vlasti neće ostati bez odgovora.

Kao što smo ranije upozoravali, ako i jednom ruskom specijalnom letu bude odbijena dozvola za ulazak u SAD neminovno će uslediti kontramere, uključujući i asimetrične”, navodi se u saopštenju ministarstva spoljnih poslova Rusije.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI: