Podeli vest

Nadležne službe u Kaliforniji i dalje nisu ušle u trag nestalom britanskom glumcu Džulijanu Sandsu 12 dana nakon što je nestao u planinama San Gabrijel, objavio je danas Bi-Bi-Si (BBC).

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

sands
Tanjug/Photo by Richard Shotwell/Invision/AP, File

Sands (65) je nestao 13. januara u planinama San Gabriel, na području Boldi Bula, severno od Los Anđelesa. Šerif okruga San Bernardino rekao je da su uloženi brojni napori u potrazi za glumcem, kao i da u potrazi učestvuju i helikopteri i dronovi.

Šerif je naveo da vremenski uslovi, iako ne idealni, dopuštaju i kopnenim timovima da obavljaju svoj posao, ali da na područjima više nadmorske visine potraga još nije moguća zbog vremenskih uslova. Iz šerifove kancelarije su napomenuli da je područje na kojem je nestao Sands izuzetno opasno čak i za iskusne planinare. Njegov automobil je pronađen prošle sedmice pored mesta na kojem je prijavljeno da je nestao.

Sands je glumio u brojnim filmovima i serijama, uključujući “24”, “Smolvil” i “Soba s pogledom”, a živi u Los Anđelesu od 2020. godine.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI:

preminuo

PREMINUO MUZIČAR TONI MONTANO

Velibor Miljković, poznatiji kao Toni Montano, preminuo je danas u 62. godini u Beogradu, potvrđeno je Tanjuga iz okruženja poznatog…