Moć kamenja može biti fascinantna. Na kraju krajeva, mali delovi bi trebalo da drže sve negativne uticaje i energije dalje od nas. Šta su oni i šta nam rade?

Autor : Bilten.rs , Izvor : Bilten.rs

Foto: Pixabay

Oni su lep mali dekorativni element, a ujedno bi trebalo da nam daju pozitivan udarac u dupe. Zato drago kamenje leži na prozorskim daskama, odlaže se negde u vašoj torbici kao moćan pratilac ili se na klasičan način odmara na noćnom ormariću. I tamo bi njihove moći trebalo da nas zaštite od neželjenih loših vibracija. Ili se jednostavno podsetite da budite svog unutrašnjeg optimistu s vremena na vreme tokom dana i razmišljate pozitivno. Bez obzira da li verujete u njihove moći ili ne. Stoga smo za vas izdvojili 5 najboljih boraca protiv negativne energije.

Rubin

Počećemo sa jednim od najpopularnijih i najpoznatijih kamena: rubinom. Smatra se vatrenim, strastvenim i kombinuje strast sa snagom . Uz dobro samopouzdanje i veliku posvećenost onome što volite, možete se osloboditi negativne energije. 

Ametist

Da li vam je potrebna emocionalna zaštita? Onda ste dobro usluženi sa ametistom. Pored kreveta ili uz telo na lancu , njegove moći deluju umirujuće na vas i zamenjuju pesimizam optimizmom.

Foto: Pixabay

Amber

Uvek se možete osloniti na ćilibar: kao sunce, on vas prati u svakoj fazi života i pruža toplinu. Gledajte na njega kao na ličnog telohranitelja koji vas štiti od vaših strahova  . I: Trebalo bi da vam pruži radost života i privlačnu harizmu.

Plavi kalcit

Plavi kalcit daje vašoj unutrašnjosti veću stabilnost i ima umirujući efekat. Drži vaše strahove na odstojanju i povećava samopouzdanje – loše vibracije nestaju za tren. 

Foto: Pixabay

Crni turmalin

Kao blokator negativne energije, crni turmalin ne može biti moćniji. Smatra se jednim od najmoćnijih zaštitnih kamena za naše telo i dušu . Želje i životni ciljevi treba da se ostvare sve dok imate pod kontrolom svoje samopoštovanje.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ