Podeli vest

Šapić je penzionerima poručio da mu funkcija gradonačelnika omogućava da pokuša da uradi što više, zbog čega je pozvao penzionere da mu upute svoje predloge i sugestije.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

šapić sa penzionerima
FOTO TANJUG/ BEOINFO/ SEKRETARIJAT ZA INFORMISANJE GRADA BEOGRADA,

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas da će Grad Beograd uvek stati uz penzionere, jer da, kako je rekao, nije bilo njih, danas ne bi bilo ni ovakve države ni grada.

Kako je saopštio Beoinfo, Šapić je posetio Gradsku organizaciju penzionera gde je sa predstavnicima svih 17 opština razgovarao o nabavci i podeli paketa solidarne pomoći, kao i o poboljšanju uslova rada i unapređenju usluge članovima.

On je penzionerima poručio da mu funkcija gradonačelnika omogućava da pokuša da uradi što više, zbog čega je pozvao penzionere da mu upute svoje predloge i sugestije.

“Sve što budemo u mogućnosti da implementiramo, sigurno ćemo uraditi. Vaša generacija je najracionalnija i od penzionera sam uvek dobijao najmanje nerealnih zahteva. Razlog za to je sigurno veliko životno iskustvo koje imate i koje vam ne dozvoljava da olako izgovarate određene reči. Svestan sam da kada čujem neki zahtev od penzionera, znam da je pre toga sve to „tri puta premereno”, rekao je Šapić.

On je istakao da je i kao predsednik opštine Novi Beograd najviše projekata uradio za decu i penzionere.

“Ovakvi sastanci nisu novost za mene i trudiću se da, kad god budem u prilici, imam komunikaciju sa penzionerima. Nisam čovek koji olako daje obećanja, ali ukoliko bude prilike, sigurno ću se potruditi da obezbedim dodatne pogodnosti za penzionere”, naglasio je gradonačelnik.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: