Podeli vest

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić pozvao je danas sve Beograđane, ali i građane Srbije da 24. i 25. juna posete manifestaciju “Beogradski dani porodice” i da posle svih tragičnih događaja koje su zadesile Srbiju na jedan lep način posvete vreme najbližima i druže se sa svojim sugrađanima.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

šapić
FOTO TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC/ARHIVA

“Voleo bih da ova manifestacija preraste u prepoznatljuvu ne samo za naš grad već za celu Srbiju i šire”, rekao je Šapić najavljujući Beogradske dane porodice koji su proglašeni manifestacijom od posebnog značaja za Grad Beograd.

Gradonačelnik je podsetio da je manifestacija posvećena svetskom Danu porodice, prvobitno planirana da se održi u maju, ali da je zbog tragičnih događaja u O.Š. Vladislav Ribnikar i Duboni i Malom Orašju odložena – prvobitno za 17. i 18. jun, a nakon toga zbog lošeg vremena. Šapić je izrazio nadu da će vremenske prilike ovoga puta biti bolje, da će temperatura biti prijatna i da kiša neće padati kako bi Beograđani u što većem broju došli sa svojim porodicama da provedu lepo, korisno i zabavno vreme sa svojim sugrađanima. “Program će zaista biti lep.

Potrudili smo se da obezbedimo program od najmlađih pa do najstarijih. Imaćemo koncerte, sportsku zonu, zonu zdravlja, turizma. Biće to jedan lep kulturni urbani vašar”, rekao je Šapić. Gradska sekretarka za kulturu Nataša Mihailović Vacić rekla je da se Grad zaista potrudio da osmisli program koji će omogućiti roditeljima i deci da uživaju aktivno dva dana.

“Sve ustanove kulture, dakle 35 njih učestvovalo je u izradi programa, koji će biti bogat i brižljivo je osmišljen”, rekla je Vacić.

Gradski sekretar za poslove odbrane, vanrednih situacija i koordinaciju Darko Glavaš rekao je da je logistika iza “Beogradskih dana porodice” izuzetno velika, da će centar grada biti pretvoren u jednu veliku pešačku zonu, a da će od 22:00 u petak postepeno biti zatvorene ulice u kojima će manifestacija biti održana.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ