Podeli vest

Na pitanje novinara da li možemo da očekujemo da Beograd ove godine neće imati novogodišnju rasvetu, Šapić je rekao da struja mora da se štedi na razne načine i da će novogodišnja rasveta svetleti mesec dana pred Novu godinu

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

šapić
FOTO TANJUG/ BEOINFO/ARHIVA

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas da novogodišnja rasveta neće biti upaljena kao svih ovih godina zbog štednje struje i da će se u narednom periodu doneti odluka kako će sve funkcionisati.

Na pitanje novinara da li možemo da očekujemo da Beograd ove godine neće imati novogodišnju rasvetu, Šapić je rekao da struja mora da se štedi na razne načine i da će novogodišnja rasveta svetleti mesec dana pred Novu godinu, a da od razvoja situacije zavisi u kojoj meri će biti upaljena.

“Da li ćemo manje da okitimo ili ćemo sve da okitimo, a manje da palimo stvar je odluke. Svakako da novogodišnja rasveta neće biti upaljena u onoj meri kao svih ovih godina, a svakako ne kako je bilo pre dve tri godine kada je svetlela četiri meseca”, kazao je Šapić, na konferenciji za novinare posle sastanka sa komunalnim milicionarima i inspektorima Sekretarijata za inspekcijske poslove Grada Beograda.

Dodao je da će se učiniti sve što je potrebno da se uštedi električna energija, a da se nastavi sa normalnim životom.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: