Podeli vest

Potpredsednik Srpske napredne stranke i kandidat za gradonačelnika liste “Aleksandar Vučić – Beograd ne sme da stane”, Aleksandar Šapić saopštio je da upućuje javni poziv svim nosiocima mandata u Skupštini grada Beograda, a pre svega listi Mi – Glas iz naroda, Aleksandar Jerković, da ukoliko žele, razgovaraju o potencijalnoj saradnji i planovima za razvoj Beograda u naredne četiri godine.

Autor : Bilten.rs , Izvor :

FOTO TANJUG/ JADRANKA ILIĆ/ARHIVA

“S obzirom da je Gradska izborna komisija na jučerašnjoj sednici dodelila odborničke mandate i da od danas teče rok za konstituisanje Skupštine grada Beograda, kao što sam i najavio nakon izbora, upućujem javni poziv svim nosiocima mandata u Skupštini grada Beograda, a pre svega listi Mi – Glas iz naroda, Aleksandar Jerković, da, ukoliko žele, razgovaramo o potencijalnoj saradnji i planovima za razvoj Beograda u naredne četiri godine i načinu na koji ćemo naš grad učiniti još boljim i lepšim, saopštio je Šapić.

Gradska izborna komisija (GIK) usvojila je juče, na osnovu Ukupnog izveštaja o rezultatima izbora za odbornike Skupštine grada Beograda, Rešenje o dodeli odborničkih mandata kandidatima za odbornike sa izbornih lista koje su osvojile odborničke mandate.

GIK je 3. januara usvojila Ukupni izveštaj o rezultatima izbora za odbornike Skupštine grada Beograda, prema kojem je lista broj 1 ALEKSANDAR VUČIĆ – Beograd ne sme da stane dobila 49 mandata, izborna lista broj 3 SRBIJA PROTIV NASILJA – DOBRICA VESELINOVIĆ – prof. dr VLADIMIR OBRADOVIĆ 43 mandata, a izborna lista broj 5 DR MILOŠ JOVANOVIĆ – NADA ZA BEOGRAD sedam mandata.

Izborna lista broj 13 „MI-GLAS IZ NARODA, Aleksandar Jerković” dobila je šest mandata, dok je izborna lista broj 2 IVICA DAČIĆ – PREMIJER SRBIJE, TOMA FILA – GRADONAČELNIK BEOGRADA dobila pet mandata.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: