Podeli vest

Predsednik Privremenog organa grada Beograda i potpredsednik Glavnog odbora SNS Aleksandar Šapić izjavio je danas da beogradski izbori nisu samo lokalni i istakao da se građani na izborima opredeljuju da li žele gradonačelnika koji će u teškom geopolitičkom momentu, pored brige o važnim temama, podjednako voditi računa o očuvanju nacionalnih vrednosti.

Autor : Bilten.rs , Izvor :Tanjug

FOTO TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIĆ/

“Konačno smo došli do toga hoćemo li da imamo srpsku vlast i srpskog gradonačelnika ili antisrpsku vlast? I kada me pitaju, pa kako, šta to znači srpski gradonačelnik? To znači da ne postoji srpski način promene sijalica, asfaltiranja puta ili izgradnje škole. Nema tu srpskog načina, i ovde je sada sve potpuno jasno”, rekao je Šapić, a objavljeno na Instagram profilu @gradonacelnikbg.

Šapić je naveo da se na predstojećim izborima “opredeljujemo da li želimo srpsku vlast i srpskog gradonačelnika Beograda, a to znači gradonačelnika koji će u ovom teškom geopolitičkom momentu, pored brige o važnim lokalnim temama, podjednako voditi računa i o očuvanju nacionalnih vrednosti i interesa srpskog naroda”.

Šapić ističe da je čitav svoj život u lokalnoj politici, punih 14 godina, i da bi najviše voleo kada bi moglo samo o tome da se polemiše, međutim, stvari na koje ukazuje su, kako kaže, daleko važnije.

“Ukoliko ne rešimo to pitanje očuvanja nacionalnog, srpskog, džaba nama sve. Neće imati ko da nam ide u škole, niti ćemo znati šta nam deca uče u školama i vrtićima. Ukoliko na te bazične stvari ne utičemo, izgubili smo identitet, izgubili smo državu, izgubili smo narod, i kada svega toga nema koga onda briga da li smo osvetlili tamo neku ulicu”, naveo je Šapić.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: