Podeli vest

U Beograd je stiglo 100 novih autobusa sa pogonom na komprimovani prirodni gas koji će biti pušteni u saobraćaj do kraja nedelje, izjavio je gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

šapić
FOTO TANJUG/ BEOINFO/ SEKRETARIJAT ZA INFORMISANJE GRADA BEOGRADA

Šapić je nakon predstavljanja autobusa u GSP autobuskom pogonu Novi Beograd rekao da je nabavka novih autobusa koštala oko 35 miliona evra, te da će oni značajno unaprediti kvalitet javnog prevoza u prestonici.

“Ovo je važan dan za Beograd i Beograđane. Videćemo da li ćemo biti u situaciji da u naredne sve godine nastavimo da obnavljamo vozni park što bi bilo izuzetno važno, ali to iziskuje i značajna sredstva”, kazao je Šapić.

Dodao je da će najstariji autobusi biti povučeni iz saobraćaja, te da će u javnom prevozu ostati oni koji nisu previše stari.

Šapić: Vozačima u GSP od januara plata oko 100.000

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić najavio je danas da će plata vozača u GSP od prvog januara biti oko 100.000 dinara.

Šapić je odgovarajući na pitanje ima li dovoljno vozača u GSP rekao da ih ima dovoljno i da će njihove plate biti povećane u januaru.

“Od prvog januara će plata vozačima biti 100.000 dinara. Videćemo da li će nam uslovi dozvoljavati da se plate povećavaju i dalje. Kada bih se ja pitao svi ljudi koji rade u komunalnim službama, u obrazovnom sektoru imali bi daleko veće plate”, kazao je Šapić na predstavljanju 100 novih autobusa na prirodni gas u Beogradu.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ