Podeli vest

Iz turističke zajednice Kantona Sarajevo (KS) potvrdili su da su turisti, koji su bili prevareni prilikom rezervacije preko Bukinga, smešteni i da imaju mogućnost da besplatno obiđu glavni grad Bosne i Hercegovine, uz pratnju vodiča.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Foto:Pixabay

Iz turističke zajednice je navedeno da je Udruženje turističkih vodiča “Vučko” ponudilo besplatne turističke ture u Sarajevu turistima koji su prevareni za smeštaj u tom gradu putem nelegalnog, odnosno nepostojećeg smeštajnog objekta na aplikaciji Booking.com. “Izuzetno nam je žao što su navedeni turisti u Sarajevu doživeli neprijatnost u vezi s lažnim smeštajem, te im želimo makar delimično, a u skladu s našom ulogom u turističkom lancu, ulepšamo boravak u glavnom gradu Bosne i Hercegovine”, poručili su iz Udruženja “Vučko”, preneo je Klix.ba.

U međuvremenu, predsednik Turističke zajednice KS Haris Fazlagić u saradnji s hotelijerima angažovao se na pronalaženju alternativnog smeštaja za prevarene turiste.

Iz turističke zajednice su zahvalili gradonačelnici Sarajeva Benjamini Karić koja je pronašla rešenje za smeštaj za te turiste.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: