Podeli vest

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je Stevan D. (33) zbog sumnje da je 3. decembra, oko 1.20 časova, u Knez Mihailovoj ulici nakon kraće verbalne rasprave nožem zadao ubodnu ranu A.V. (25) u predelu grudi, saopštilo je danas to tužilaštvo.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Foto: Pexels

Saslušan je i Nemanja J. (20), zbog sumnje da je sakrio nož kojim je krivično delo izvršeno, bacivši ga u šaht na uglu ulica Kralja Petra i Uzun Mirkova, koji su pronašli pripadnici PS Stari Grad.

Osumnjičeni Stevan D. se na saslušanju branio ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu, dok je Nemanja J. izneo odbranu.

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da Stevanu D. odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva, da ne bi uticao na svedoke, kao i da ne bi u kratkom vremenskon periodu ponovio krivično delo.

Prema Nemanji J. ukinuto je zadržavanje i on će se u daljem toku postupka braniti sa slobode.

Stevanu D. se naredbom o sprovođenju istrage na teret stavljaju krivično delo ubistvo u pokušaju. Na teret mu se stavlja i krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga, s obzirom da je prilikom pretresa stana Stevana D. policija pronašla manju količinu kokaina i marihuane.

Nemanja J. se tereti za krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: