Podeli vest

Pored kazne kućnog zatvora, izrečena je i mera zabrane prilaska i komunikacije sa novinarkom u trajanju od jedne godine, navode iz tužilaštva.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

sud
Foto: Pixabay

Posle sklapanja sporazuma o priznanju krivice sa Prvim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu, S.M. iz Apatina osuđen je danas na šest meseci kućnog zatvora zbog pretećih poruka koje je uputio novinarki Jovani Jeremić.

Pored kazne kućnog zatvora, njemu je izrečena i mera zabrane prilaska i komunikacije sa novinarkom u trajanju od jedne godine, navodi se u saopštenju tog tužilaštva.

Sporazum je po zaključenju prosleđen Prvom osnovnom sudu u Beogradu i prihvaćen je istog dana presudom.

S.M. je na saslušanju prvo negirao izvršenje krivičnog dela, a nakon sprovedenog dokaznog postupka je priznao i zaključio sa tužilaštvom sporazum.

Novinarka Jeremić je danas dala svoj iskaz u svojstvu oštećene u tužilaštvu i pridružila se krivičnom gonjenju, ali nije istakla imovinsko pravni zahtev.

Nakon saslušanja osumnjičenog 7.avgusta na predlog tužilaštva njemu je određen pritvor.

Osumnjičenom se na teret stavlja krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

Neke od poruka za koje se sumnjiči S.M., a koje je primila Jeremić su “uništićemo te iz principa, jer je sa nama uvek Nevolja” kao i “mislis ako je Velja pao da nismo podelili pozicije” te da “kupi kartu iz Srbije u jednom pravcu ili će u suprotnom jesti žito na njenoj sahrani”.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI: