Peto mesto je realnost. Ova ekipa zaslužuje, može i zna da bude u samom vrhu, izjavio je Savić za sajt Saveza.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

vaterpolo
Foto: Pixabay

Apsolutno ostaje žal što nije bila borba za medalju. Mora da se analizira, zbog pada forme i određenih stvari, rekao je selektor vaterpolista Srbije Dejan Savić posle pobede protiv SAD (13:10) i “odbranjenog” petog mesta na Svetskom prvenstvu.

“Današnja utakmica bila je dobra u ozbiljnijem pristupu, agresivnosti i određenim stvarima, pre svega u odbrani. Sledi kratak odmor, pa onda treba da prođe dva meseca priprema da bismo videli koliko možemo u Splitu na Evropskom. Peto mesto je realnost. Ova ekipa zaslužuje, može i zna da bude u samom vrhu”, izjavio je Savić za sajt Saveza.

Strahinja Rašović rekao je da je ekipa protiv Amerikaca odigrala diciplinovanije u oba pravca.

“Kontrolisali smo igru, za razliku od prvog meča. Peto mesto je velika škola za nas, dve pobede u razigravanju su nam donele samopouzdanje, naučili smo lekcije kako bi mogli da pretendujemo za visoke plasmane. Analiziraćemo i ispraviti sve što nije valjalo”.

Sava Ranđelović jasno je naglasio da Srbija vredi više od petog mesta.

“Dobro smo odigrali, posebno u odbrani. Mnogo nam znači za Split. Nadam se da tamo neće biti grešaka kao ovde. Mislim da vredimo više, Hrvatska je bila loš dan, nažalost nema popravka”, poručio je Ranđelović.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI: