Podeli vest

Ljubitelji serije “Seks i grad” imaće priliku da pogledaju nastvak ove kultne serije, drugu sezonu ‘And Just Like That’, potvrđeno je iz HBO Max

Autor : Bilten.rs , Izvor : Bilten.rs

SEX I GRAD
Foto: Shutterstock

Informaciju o nastavku snimanja serije i početku snimanja druge sezone potvrdio je Majkl Patrik King, izvršni direktor HBO Max.

„Svi smo oduševljeni. I samo tako, naš Seks i grad se vraća u naše živote”, rekao je King i dodao da je oduševljen što može da ispriča još priča o “živopisnim i smelim likovima koje igraju sjajne glumice”.

„Seks i grad” je pokazao kako se ove žene snalaze u svom ljubavnom životu, prijateljstvu i karijeri u 30-im godinama. Dok ‘And Just Like That’ prati njihov život u njihovim 50-im godinama.


Emitovanje prve sezone, koja je sadržala deset epizoda, završeno je u februaru.

Lik Zverka, umire u prvoj epizode, a nakon što se glumac suočio sa brojnim optužbama za seksualno uznemiravanje, produkcija je odlučila da se delovi u kojima se on prikazuje kroz sećanja izbace.

 Sara Džesika Parker, Sintija Nikson i Kristin Dejvis osim što su igrale glavne uloge, bile su angažovane i kao producentkinje, a verovatno će tako biti i u nastavku.


bilten logo

POSLEDNJE VESTI: