Podeli vest

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić saopštila je večeras da je za 1. april sazvala prvi sastanak Kolegijuma Narodne skupštine u 14. sazivu na kojem će biti reči o radu na primeni daljih preporuka Kancelarije za demokratske institucije i ljudska prava (ODIHR) iz Konačnog izveštaja Misije za posmatranje izbora za narodne poslanike Narodne skupštine, održanih 17. decembra 2023. godine.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

FOTO TANJUG/ NEMANJA JOVANOVIĆ

Brnabić je saopštila da je na osnovu prvog člana Zakona o Narodnoj skupštini, sazvala prvi sastanak kolegijuma Narodne skupštine u 14. sazivu za ponedeljak, 1. aprila, s početkom u 9.00 časova.

”Za ovaj sastanak utvrdila sam sledeći dnevni red: 1. Konsultacije oko daljeg rada na primeni daljih preporuka Kancelarije za demokratske institucije i ljudska prava (ODIHR) iz Konačnog izveštaja Misije za posmatranje izbora za narodne poslanike Narodne skupšštine, održanih 17. decembra 2023. godine”, navodi se u saopštenju.

Na sastanak su pozvani članovi Radne grupe, za saradnju sa Organizacijom za evropsku bezbednost i saradnju i Kancelarijom za demokratske institucije i ljudska prava u koordinaciji i praćenju primene preporuka za unapređenje izbornog procesa Vlade Republike Srbije.

Sastanak će se održati u Domu Narodne skupštine, u Maloj sali.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ