Podeli vest

Gost nove epizode video serijala Tanjug Reflektor bio je glumac Slaven Došlo koji je govorio o svoj ulozi u mjuziklu “Company”, kog pripremaju u Operi i teatru “Madlenijanum”.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

FOTO TANJUG/ JADRANKA ILIĆ

Došlo je rekao da je “Company” neka vrsta kamernog mjuzikla, gde dosta toga počiva na psihologiji, sa mnogo dramatičnih scena i pevanja.
“Meni je pripala uloga Bobija koji na 35. rođendan preispituje svoje životne koncepcije. Sve to ide kroz scene koje prolazi sa svojim prijateljima, koji su svi u nekim vezama, imaju partnere i ostvareni su, dok on nije. I posmatrajući njih, pokušava da odluči da li je trenutak da se skrasi”, naveo je glumac.


U muzičkoj komedji “Company” Došlo ima scene u kojima je vrlo aktivan, ali i dosta toga posmatra u scenama konflikta sa prijateljima i njihovim porodičnim situacijama.
Prema njegovim rečima, biće najteže napraviti jasnu liniju oko toga šta se njegovom liku dešava bez da se mnogo toga verbalizuje.

FOTO TANJUG/ JADRANKA ILIĆ


Za “Company” muziku i stihove je radio Stiven Sondhajm, a Došlo je rekao da je na probama zadovoljstvo raditi na songovima sa dirigentkinjom Vesnom Šouc.
“Sve je jako brzo i precizno, i do trenutka kad treba da izađeš na scenu kompletno si spreman. Muzika je jako specifična. Vrlo zabavna i jako komplikovana”, dodao je Došlo.


Reditelj “Company” Nebojša Bradić je prethodno radio mjuzikl “Žene na ivici nevnog sloma” u Pozorištu na Terazijama i odatle je preuzeo dosta glumaca, istakao je Došlo.
Prema njegovim rečima, to su Ivana Popović, Jelena Jovičić, Petar Đurđević, Tatjana Dimitrijević, Tanja Petrović-Živković, Vanja Milačić, Nataša Marković, Branislava Podrumac i drugi.
“Jako dobra ekipa. Već se nekako svi osećamo kao kompanija, kao prijatelji, tako da je zadovoljstvo raditi”, rekao je glumac.
Došlo je rekao da ove godine očekuje “Pored nas”, treći deo filma “Pored mene” reditelja Stevana FIlipovića.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI:

PANTER U BARSELONI

Američki košarkaš Kevin Panter potpisao je jednogodišnji ugovor sa Barselonom, saopštio je danas katalonski klub.