Podeli vest

Učiteljica privatne hrišćanske škole u Kalvariji u američkoj državi Misuri Sara Šefer optužena je za pokušaj ubistva jer je navodno pokušala da otruje supruga u trenutku dok je imala preljubničku aferu.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Foto: Pixabay

Kako prenosi portal Njujork post, njene suprug je postavio skrivenu kameru kojom je snimio kako ona stavlja koren đurđevka u njegov smuti.

Šefer je prošle sedmice optužena za nasilje u porodici prvog stepena nakon što je njen suprug rekao policajcima da je bolestan oko šest nedelja, nakon čega je optužena i za pokušaj ubistva.

”Žrtva je obavestila vlasti da veruje da je period neobjašnjivih bolesti u stvari bio posledica namernog čina trovanja”, saopštila je lokalna policija.

Suprug je opisao osam slučajeva u kojima mu je Šefer navodno ”poslužila piće ili hranu koji su imali čudan ukus i ubrzo nakon uzimanja doživeo je ekstremni umor, konfuziju, zamagljen vid, suvoću usta i mučninu”, stoji u soapštenju.

Nakon što je Šefer kasnije negirala da je dodala bilo šta u smuti, njen suprug je postavio kameru za nadzor u kuhinju, gde je, kako je rekao, 16. januara na stolu primetio kesu sa natpisom “đurđevak”.

Ona je naknadno priznala da je dodala koren te biljke u blender dok je njen suprug pripremao smuti.

Svi delovi đurđevka sadrže srčane glikozide, koji usporavaju rad srca i izazivaju nepravilne ritmove i u velikoj količini mogu biti smrtonosni.

Šefer je zadržana u okružnom zatvoru na osnovu naloga za hapšenje.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: