Podeli vest

Predsednik opštinskog odbora SNS Vračar Nenad Đorđević izjavio je da je koalicija “Aleksandar Vučić – Vračar sutra” zajedno sa još najmanje tri izborne liste koje imaju odbornike u Skupštini opštine Vračar utvrdila većinu za konstituisanje vlasti u ovoj beogradskoj opštini.

Autor : Bilten.rs , Izvor :

izbori
Foto: Shutterstock

“Na opštini Vračar u lokalni parlament ušlo je osam izbornih lista, što se nije dogodilo nigde u Srbiji. Sa predstavnicima većine tih izbornih lista mi kao stranka imamo od ranije dobre odnose i čvrst dogovor da ako dobiju odbornike u Skupšini opštine Vračar nastavimo zajedno da radimo za dobro Vračara. Tako da lista ‘Aleksandar Vučić – Vračar sutra’ ponosno objavljuje da smo već tokom izborne noći potvrdili dogovore o koaliciji i da ćemo imati većinu koju će da čini 34 od 63 odbornika koliko ima opštinska skupština”, rekao je Đorđević.

On se zahvalio građankama i građanima Vračara na podršci i obećao da će novo opštinsko rukovodstvo predstavljati sve stanovnike Vračara, bez obzira na to za koga su glasali na ovim izborima, navedeno je u stranačkom saopštenju.

“Naredne četiri godine sprovodićemo projekte koji će život građanki i građana Vračara učiniti boljim. U tome ćemo imati podršku grada Beograda i Vlade Republike Srbije”, rekao je Djordjević. U Srbiji su juče održani lokalni izbori, a pored izbora za odbornike Skupštine grada Beograda, izbori su održani u još 14 gradova i 74 opštine i gradske opštine.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: