Podeli vest

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu najavio je da će i formalno krenuti u izmnene unutar vladajuće koalicije

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

SRPSKA NAPREDNA STRANKA
Foto: SNS LOGO

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu saopštio je danas da je njihov manjinski koalicioni partner Liga socijaldemokrata Vojvodine jasno stavio do znanja da ne želi da bude deo gradske vlasti i najavio da će na prvoj narednoj sednici gradske skupštine i formalno krenuti u izmnene unutar vladajuće koalicije.

“Nemamo nameru da čekamo da oni, kako su u medijima najavili, izaberu novo rukovodstvo u martu, pa da onda izađu iz naše koalicije. S obzirom na to da su jasno rekli da ne žele više da budu deo gradske vlasti, ovim putem želimo da im ‘prekratimo muke’, i da ih obavestimo da ćemo na prvoj narednoj sednici Skupštine Grada Novog Sada i formalno krenuti u izmene unutar vladajuće koalicije”, poručili su iz Gradskog odbora SNS u Novom Sadu na Instagramu.

Gradski odbor SNS u Novom Sadu zahvalio je na dosadašnjoj saradnji LSV-u.

“Srpska napredna stranka nastavlja dalje predano da radi za Novi Sad, za šta je od građana tri puta uzastopno dobila ubedljivo najveću podršku. Idemo dalje, još brže za naš Novi Sad!”, poručio je Gradski odbor SNS u Novom Sadu.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: