Podeli vest

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Voždovac najoštrije je osudio verbalni napad i nasilničko ponašanje aktiviste pokreta Zeleno levi front i koalicije “Srbija protiv nasilja”, koji je večeras vulgarno i prostački nasrnuo na aktivistkinje Opštinskog odbora SNS Voždovac, koje su na štandu stranke razgovarale sa građanima u naselju Stepa Stepanović.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

SRPSKA NAPREDNA STRANKA
Foto: SNS LOGO

Nasilnik je na žene vikao unoseći im se u lice i pretio “da će da ga zapamte, da će ih juriti po biračkim mestima i da se on ne plaši ničega, jer je privođen 42 puta”, saopštio je Opštinski odbor SNS Voždovac.

“Očigledno je da su se kriminalci i nasilnici, koji svoj kriminalni dosije ističu kao referencu, u velikom broju našli na Đilasovoj listi ‘protiv nasilja’, jer tu je njihovo prirodno okruženje. Kome će se prikloniti nego li Draganu Đilasu, koji je tukao svoju ženu i tasta i Draganu Bjelogrliću koji nasilnički udara svoje kolege”! kaže se u saopštenju.

“I svi reaguju po receptu svog mentora Đilasa, nasrću na žene i nejake starije osobe, a kada im neko njihovog gabarita stane na crtu i samo iznese činjenice da su nasilnici i lopovi, oni plaču, kao i njihov šef Đilas od glasne muzike sa razglasa”, navodi OO SNS Voždovca.

Opštinski odbor SNS Voždovac u saopštenju poručuje “Đilasovim nasilnicima” da su u Srbiji koju vodi Aleksandar Vučić, žene, deca i stari svetinja i da će svaki napad, verbalni ili fizički biti prijavljen nadležnim institucijama, a izgrednici najstrožije kažnjeni.

Kako je istaknuto, u Srbiji, u kojoj 70 odsto građana otvoreno podržava politiku Aleksandra Vučića, niko ne sme da se oseća nebezbedno i ugroženo zato što misli i glasa ili zato što podržava neku političku opciju.

“Ova izborna kampanja počela je gnusnim napadom na majku predsednika Aleksandra Vučića, a nastavlja se napadima na sve žene i majke koje ne misle isto što i nasilnici maskirani iza transparenta ‘Srbija protiv nasilja'”, kaže se u saopštenju.

“Mi to nećemo dozvoliti, a građane Srbije pozivamo da na nasilje odgovore, kao i do sada, na izborima 17. decembra i da nasilnicima pokažemo da im je mesto tamo gde su voljom građana već 12 godina, u mišjoj rupi”, zaključuje se u saopštenju OO SNS Voždovac, koje prenosi Služba za informisanje SNS Gradskog odbora Beograd.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: