Podeli vest

Član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Dragan Šormaz smatra da u novoj Vladi nema mesta za stranke čiji su lideri Dačić, Vulin i Đilas

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

DRAGAN SORMAZ
FOTO TANJUG/TARA RADOVANOVIC/ARHIVA

Član Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Dragan Šormaz izjavio je da sledeća Vlada Srbije mora biti proevropska i da u njoj nema mesta za socijalističku pratiju Srbije (SPS) i Pokret socijalista (PS) koji predvodi Aleksadar Vulin, ali ni Stranci slobode i pravde (SP) Dragana Ðilasa, iako se zalaže za sankcije Rusiji i ulazak Srbije u EU.

“Mislim da im nije mesto u vladi. Ni SP ničim nije zaslužio mesto u Vladi. Uostalom, i SPS će dići ruku za sankcije samo da bi sedeo u Vladi. To jednu Vladu ne čini proevropskom, nego predan rad na promenama u društvu koje bi nas brzo dovele do članstva u EU”, ocenio je Šormaz u intervjuu za “Danas”.

On je rekao da ga nije iznenadilo to što neće postati ponovo poslanik, jer njegovi stavovi smetaju “mnogima u stranci, nekim koalicionim partnerima i Rusima”.

Šormaz smatra da je vreme da postane deo buduće izvršne vlasti.

“Moj odnos sa američkim ambasadorima, kongresmenima, zvaničnicima, senatorima, već deceniju na veoma visokom nivou, akakabv je njihov odnos prema meni vidite i sami, samo to nije na meni da komentarišem”, rekao je Šormaz.


bilten logo

www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI: