Podeli vest

Nakon dugog odlaganja, poznata šansonjerka Lara Fabijan održala je sinoć koncert u beogradskoj Štark areni.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

LARA FABIJAN
FOTO TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC/

Publiku u Areni je prvo zagrejala džez pevačica Lena Kovačević, koja je rekla da je ovaj nastup za nju kao ostvarenje sna.

“Zahvaljujem se Lari Fabijan, i Bogu je je blagoslov da sada ovde sviramo. Njene pesme godinama volim, a ovo je jedan ostvareni san”, rekla je Kovačevićeva.

Lara Fabijan je na scenu je izašla praćena velikim aplauzom i oduševljenjem publike koja je gotovo dve godine iščekivala ovaj nastup.

Koncert je počela numerom “Aleluja”, a publici se obratila i prisetila svog spoznaja o velikoj ljubavi prema muzici.

“Moj san da budem pevacica počeo je davno. Sa mojom bakom sam sedela pored šporeta i pocela da pevam, onako kako dete ume okrenula sam se ka njoj i videla da ona plače. Pitala sam je da li je tužna, ona je rekla – ne samo sam emotivna. Tada sam shvatila da muzikom mogu da doprem do nekog, a osećam istu ljubav i sada prema vama”.

Atmosferu je posebno zagrejala numera “I will love again” , zatim brojni hitovi, a publika je aplaudirala i tokom izvođenja numera.

Sinoćnji koncert je deo turneje ”50 World Tour” , a osim predstavljanja novih pesama sa albuma ”Papillion” koji je izdat u februaru 2019. godine, posetioci su mogli da čuju hitove kao što su “Caruso”, “Je T” Aime”, “Adagio”, “Je Suis Malade”

Do sada, Lara Fabian je izdala ukupno 14 studijskih albuma prodatih u više od 20 miliona primeraka širom sveta. A tokom karijere pesme izvodila na francuskom, italijanskom, engleskom, španskom, portugalskom, grčkom, ruskom, nemačkom i još nekoliko jezika, iako većinu od tih jezika ne govori.

Njen glas je sopran, i pored pevanja pozajmila ga je liku Esmeralde u francuskoj verziji filma ”Zvonar Bogorodične crkve” 1996. godine.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: