Podeli vest

Kandidat na listi “Srbija protiv nasilja” Dobrica Veselinović rekao je danas, posle odlaganja konstitutivne sednice Skupštine grada Beograda, da očekuje nove izbore u Beogradu i da konstalacija snaga u ovoj gradskoj skupštini ne odražava volju građana Beograda.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

FOTO TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ

“Ovo prolongiranje rokova i namerno odugovlačenje govori da većine nema. Ova stvar je gotova i nas čekaju novi izbori u Beogradu”, rekao je Veselinović.


On smatra da je opozicija pokazala dostojanstvo.
“Tako će se ponašati i u nedelju, nema govora o nasilju”, rekao je Veselinović.


Dodao je da pre novih izbora očekuje rešavanje nepravilnosti koje su uočene, kao i uvažavanje preporuka koje je Srbija dobila od međunarodnih organizacija, kao i da ćemo videti da li će izbori u Beogradu biti spojeni sa lokalnim.


Kandidat za gradonačelnika koalicije “Srbija protiv nasilja” Vladimir Obradović rekao je da je koalicija okupljena oko SNS imala većinu, bilo je dovoljno vremena da je pokažu.


“Treba da izađu i da pošteno kažu da su izbore izgubili i da nemaju većinu”, naveo je Obradović.


Konstitutivna sednica Skupštine Beograda, koja je prvobitno trebalo da se održi 19. februara, danas je ponovo odložena, jer nije bilo kvoruma i zakazana je za 3. mart, kada ističe zakonski rok od 30 dana za konstituisanje Skupštine grada.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ