Socijalistička partija Srbije saopštila je večeras Povodom objavljenog snimka na kojem se grubo vređa predsednik Republike Aleksandar Vučić, da nije reč o predsedniku Opštinskog odbora SPS u Blacu, već o licu koje je bilo u grupi građana, koja se pridružila SPS-u.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

SPS
Foto: Sps Logo

”Taj pojedinac je odmah danas isključen iz stranke i razrešen svih funkcija u Blacu. Tako će biti sa svima koji ne poštuju politiku Socijalističke partije Srbije. Želimo da uputimo izvinjenje predsedniku Aleksandru Vučiću, sa kojim Socijalistička partija Srbije i naš predsednik Ivica Dačić, imaju veoma korektnu saradnju 11 godina, sa ciljem da tu saradnju nastavimo i posle decembarskih izbora u interesu Srbije”, navodi se u saopštenju SPS.

Predsednik Vučić podelio je večeras video-snimak na kojem lider Socijalističke partije Srbije iz Blaca vređa predsednika države.

Na Instagram porfilu “avucic” objavljen je video na kojem se, kako se navodi, može videti ”lider SPS iz Blaca” dok peva pesmu u kojoj otvoreno vređa predsednika.

“Toliko o inventivnim programima i planovima za budućnost Srbije. I zato, Srbija ne sme da stane.”, napisao je Vučić uz podeljeni video snimak.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: