Podeli vest

Socijalistička partija Srbije predvođena predsednikom Ivicom Dačićem potpisala je danas sedištu SPS u Beogradu, sporazum o razumevanju, razmeni iskustava i saradnji sa delegacijom Narodne partije Srpske na čelu sa predsednikom Darkom Banjcem.

Autor : Bilten.rs , Izvor :

Socijalistička partija Srbije

Nakon potpisivanja Sporazuma predsednici partija su se obratili novinarima.

Predsednik SPS Ivica Dačić istakao je da sa Narodnom partijom SPS deli zajednički interes i da ih povezuju dve ključne odrednice.

“Čvrsto stojimo i borimo se za teritorijalni integritet Srbije, očuvanje Kosova i Metohije u sastavu Srbije i za Dejtonski porazum, odnosno opstanak i razvoj Republike Srpske kao vrhovnog, nacionalnog i državnog interesa Srbije i naroda“.

Darko Banjac : Mi smo jedan narod i kao takav moramo sa sarađujemo i idemo zajedno u pravcu ekonomske i društvene saradnje. Politička saradnja sa SPS bazira se na istoj viziji za očuvanje Dejtonskog sporazuma. On se zahvalio predsedniku SPS Ivici Dačiću na kontinuiranoj podršci koju on lično i SPS daje Republici Srpskoj i poželeo mu pobedu na predstojećim predsedničkim i parlamentarnim izborima.

U delegaciji Socijalističke partije Srbije su činili predsednik IO GO Vladan Zagrađanin, potpredsednik GO Aleksandar Antić, predsednik GrO Beograda Nikola Nikodijević i predsednik Omladine Uglješa Marković.

Delegaciju Narodne partije Srpske su predstavljali Diko Cvjetinović, generalni sekretar, potpredsednici NPS Đorđe Popović, Siniša Nikić, Jovica Vlatković i Dragan Galić i članovi Predsedništva Senka Jujić, Bobana Marelj i Olivera Brdar.


bilten logo

www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI: