Podeli vest

Nekoliko autobusa sa Srbima sa Kosova i Metohije pristižu u Beograd kako bi dali podršku Aleksandru Vučiću pri polaganju zakletve

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

AUTOBUSI KOSOVO
FOTO TANJUG/ IVAN RADULOVIC/

Nekoliko autobusa sa Srbima sa Kosova i Metohije krenulo je rano jutros put Beograda kako bi podržali predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji će danas u Skupštini Srbije položiti zakletvu.

Srbi, koji su krenuli iz Kosovske Mitrovice i Leposavića između tri i četiri sata, rekli su da im nije bilo teško da rano ustanu i otputuju u glavni grad kako bi podržali predsednika, jer je, kako su rekli, on bio uvek uz njih kad im je bilo najpotrebnije i da očekuju da će i u narednom mandatu da se bori za interese srpskog naroda u pokrajini.

Oni nose transparente na kojima, između ostalog, piše “Predsedniče Vučiću, celo Kosovo i Metohija je uz Vas”, “Predsedniče, Hvala Vam što čuvate naše Kosovo i Metohiju” i “Dok je predsednika Vučića, biće i Srba na Kosovu i Metohiji”.

Očekuje se da će se oko 150 do 200 Srba sa KiM, koji su se sami organizovali, okupiti ispred Skupštine Srbije, gde će s njima biti politički predstavnici Srba u pokrajini, predstavnici Srpske liste.


bilten logo
RIVELKOM-reklama

POSLEDNJE VESTI: