Podeli vest

Ističe se da je Srbijgas i u 2022. godini nastavilo politiku sigurnosti i kontinuiteta u snabdevanju tržišta prirodnim gasom.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

gasovod
Foto:Pixabay

Javno preduzeće Srbijagas u prvom kvartalu ove godine ostvarilo je pozitivan finansijski rezultat, navodi se u informaciji sa sednice Nadzornog odbora.

U informaciji objavljenoj na internet stranici kompanije ističe se da je Srbijgas i u 2022. godini nastavilo politiku sigurnosti i kontinuiteta u snabdevanju tržišta prirodnim gasom.

Navodi se i da Srbijagas učestvuje u pregovorima i preduzima sve mere i aktivnosti na obezbeđenju optimalnim uslova snabdevanja prirodnim gasom, naročito u kontekstu sigurnog snabdevanja i cenovnih elemenata, uz aktivnu saradnju sa ministarstvima i Vladom Srbije.

Usvojeni su i izveštaj nezavisne revizije o konsolidovanim finansijskim izveštajima za prošlu godinu, kao i niz izveštaja za isti period.

Srbijagas navodi da je tokom prošle godine ostvaren pozitivan konsolidovani neto rezultat poslovanja, budući da su pored matičnog Srbijagasa, i pojedina zavisna preduzeća bila pozitivna.

Usvojen je i izveštaji o dugoročnim potraživanjima sa stanjem na dan 30. juna.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI: