Podeli vest

Španska policija uhapsila je na Ibici Srbina osumnjičenog za trgovinu drogom, kod koga je pronašla veću količinu pet različitih narkotika.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Hapšenje
Foto: Shutterstock / Ilustracija

Kod uhapšenog Srbina, koji je sada u pritvoru, pronađeno je 15 kilograma kokaina, 2,5 kilograma ketamina, dva metamfetamina i 3.000 tableta ekstazija, objavio je “Periodiko de Ibiza”.

Policijski izvori su saopštili u petak da su hapšenje u ponedeljak izvršili agenti nacionalne policije za borbu protiv droge i organizovanog kriminala Udiko iz policijske stanice na Ibici.

Kako se navodi, operacija je iznenadila osumnjičenog kada se spremao da uđe u kuću noseći kofer i tada su agenti zaplenili 10 kilograma kokaina.

Nakon toga su agenti zatražili sudski nalog i nastavili da pregledaju kuću. Policijski izvori navode da je Udiko prilikom pregleda kuće pronašao 34.000 evra, kao i još pet kilograma kokaina, 2,5 kilograma ketamina, dva kilograma metamfetamina, 3.000 tableta ekstazija i 100 grama marihuane. Pored toga, prilikom pretresa kuće otkriveni su alati i pribor koji nesumnjivo ukazuju da su upotrebljavani za direktnu prodaju tih supstanci na ilegalnom tržištu, na šta već ukazuje velika količina i raznovrsnost zaplenjene droge, kao i prisustvo doza spremnih za direktnu prodaju krajnjim potrošačima, “Periodiko de Ibiza”.

Agenti su pronašli, između ostalog, mašinu za vakuum pakovanje, knjigovodstvene knjige, nekoliko telefonskih kartica i vagu.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI:

uefa

UEFA: Kazna za HNS 28 000 Eura

Disciplinska komisija Evropske fudbalske unije (UEFA) kaznila je danas Fudbalski savez Hrvatske sa ukupno 28.000 evra zbog incidenata navijača na…