Podeli vest

Besplatan ulaz na bazen učenik ostvaruje na osnovu uvida u đačku knjižicu

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Pored sportsko-rekreativnih programa – škole plivanja i rekreativnih kampova koji se za beogradske đake realizuju u sportskim centrima, od sutra počinje i program besplatnog korišćenja otvorenih bazena sredom.

Besplatno korišćenje bazena jedan dan u nedelji (sreda) za učenike osnovnih i srednjih škola u Beogradu tokom letnjeg raspusta obezbediće Sportski centar “Tašmajdan”, Zavod za sport i medicinu sporta – “Košutnjak”, Javno preduzeće Sportski centar “Olimp – Zvezdara” , Sportski centar “Voždovac”, navodi se na sajtu Grada Beograda.

Takođe, besplatno korišćenje bazena obezbediće i Javno preduzeće Sportski centar “Novi Beograd”, Ustanova za vršenje javne službe u oblasti fizičke kulture Sportski centar “Ljubomir Ivanović Gedža”, Javno preduzeće Sportsko-kulturni centar “Obrenovac”, kao i Privredno društvo “25. maj – Milan Gale Muškatirović”.

Navodi se da će ovaj program trajati do 31. avgusta i dodaje da, ukoliko vremenske prilike ne omogućavaju realizaciju besplatnog korišćenja bazena sredom, sportski centri mogu da odrede i dodatne dane za besplatno korišćenje bazena.

Besplatan ulaz na bazen učenik ostvaruje na osnovu uvida u đačku knjižicu.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: