Srpska lista saopštila je večeras da je predsednik Aleksandar Vučić održao istorijski govor u Savetu bezbednosti Ujedinjenih nacija, gde je čitavom svetu predočio apsolutnu istinu – da Aljbin Kurti sada nad Srbima na Kosovu i Metohiji sprovodi zločin protiv čovečnosti, namerno kreirajući nepodnošljive uslove života za srpski narod.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

srpska lista
FOTO TANJUG/ DOPISNIŠTVO KIM

Vučić je pred očima čitavog sveta stao čvrsto u odbranu srpskog naroda na Kosovu i Metohiji i principa međunarodnog prava, navodi se u saopštenju.


“U ime srpskog naroda sa Kosova i Metohije odajemo priznanje predsedniku Aleksandru Vučiću što je čitavom svetu preneo istinu o stradanju srpskog naroda na ovim prostorima od strane režima Aljbina Kurtija i namere Kurtija da protera srpski narod i ugrozi mir na Zapadnim Balkanu”, navela je Srpska lista.


Kao pravi državnik, predsednik Vučić se u Savetu bezbednosti Ujedinjenih nacija pred najmoćnijim zemljama sveta hrabro kao lav borio za opstanak i ostanak srpskog naroda na svojim vekovnim ognjištima i ukazao na potrebu da čitav demokratski svet stane u zaštitu srpskog naroda, navodi se u saopštenju.


“Ponosni smo i hrabri nas činjenica da našu državu i naš narod u ovim teškim vremenima vodi predsednik Vučić, koji je više puta do sada dokazao koliko mu je stalo do Srbije i Srba, a posebno našeg naroda na Kosovu i Metohiji”, saopštila je Srpska lista.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: