Srpska open je završen, a organizatori su saopštili da je broj poseta oborio sve rekorde. O budućnosti turnira govorio direktor turnira Đorđe Đoković, dok je prvi teniser sveta Novak Đoković predstavio humanitarnu akciju koja je kruna turnira.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Bilten.rs

FOTO TANJUG/ FOTO SRNA/ NENAD STUPAR

“Brojka od oko 70.000 posjetilaca na turniru raduje. Oboren je rekord, a za to su zaslužni navijači. Podržali su turnir punog srca, hvala vam”, poruka je sa sajta Srpska opena.

Direktor turnira Đorđe Đoković obećao je da će organizatori uraditi sve kako bi se turnir i dogodine vratio u Banjaluku.

“Uradićemo apsolutno sve da se Srpska open vrati u Banjaluku. Da se tenis vrati u Banjaluku. To nije nimalo lak proces”, rekao je Đoković prilikom proglašenja pobednika

On je dodao da su supervizori iz ATP-a dali najviše ocene turniru, čime je taj proces olakšan.

“Niko nije verovao da ćemo uspeti da napravimo ovakav turnir, ali ništa ne bismo uspeli bez vas. Hvala vam”, poručio je Đorđe Đoković.

Humanost iznad svega- Novak Đoković promovisao “onlajn šop”

Po završetku tirnira Fondacija Novaka Đokovića objavila je da je pokrenut “onlajn šop” Fondacije u kome ljubitelji Đokovića ,kupovinom proizvoda, mogu da pomognu unapređenje ranog razvoja i obrazovanja dece u Srbiji.

Najbolji svetski teniser Novak Đoković je na konferenciji za medije rekao da je oduševljen zbog pokretanja “onlajn šopa” fondacije čiji je osnivač i da je jedan od glavnih razloga za realizaciju ovog projekta kupovina sa svrhom i pružanje novog načina interakcije sa donatorima.

“Ovim ćemo otvoriti novu i još dinamičniju dimenziju komunikacije sa pojedincima i kompanijama koji nas dugo podržavaju i koji dele naše vrednosti, a sve u cilju poboljšanja uslova odrastanja dece širom Srbije”, rekao je Đoković.

“Onlajn šop” Fondacije “Novak Đoković” sadrži niz proizvoda, a najupečatljiviji proizvod je zbirka od sedam knjiga.

Na šopu se mogu kupiti i edukativne knjige, ali i majice, duksevi i suveniri.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: