Privredna komora Srbije (PKS) i Razvojna agencija Srbije organizuju nastup 13 srpskih kompanija na međunarodnom sajmu vina i alkoholnih pića “PROWEIN” 2024, koji će se održati u nemačkom gradu Dizeldorfu od 10. do 12. marta.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Foto: Pixabay

Kako je saopštila PKS, u okviru nacionalnog štanda Srbije predstaviće se Vinarija Doja, Destilerija Blagojević, Vinarija Drašković, Destilerija Šurlan, Atelje vina Šapat, Sena Spirits, Vinarija 100 žena, Stara Sokolova, Vinarija Despotika, Destilerija Despot, Vinarija Aleksandrović, Destilerija Bosiljčić i Emperus destilerija.


Nastup na međunarodnom sajmu omogućava izlagačima da predstave svoje proizvode i plasiraju ih na nova tržišta, kao i da pospeše postojeće i steknu nove poslovne kontakte.


Učešće srpskih kompanija na jednoj od najuglednijih međunarodnih izložbi vina i alkoholnih pića u Evropi, direktno doprinosi kvalitetnijem pozicioniranju srpskih brendova i ukupnom izvozu.


Na sajmu “PROWEIN” 2024, srpske kompanije predstaviće svoje proizvodne programe na nacionalnom štandu Srbije u hali 13.
“PROWEIN” je jedna od najvećih i najznačajnijih specijalizovanih izložbi vina i alkoholnih pića u Evropi, na kojoj se susreću distributeri i predstavnici vodećih maloprodajnih lanaca, navodi se u saopštenju.


Prethodno održan sajam je posetilo oko 50.000 posetilaca iz 141 zemlje, a predstavilo se blizu 6.000 izlagača iz 62 zemlje.
Više od 86 procenata ukupnog broja kompanija čine internacionalni izlagači.


Sajam ove godine obeležava 30 godina postojanja.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ