Podeli vest

Maloletni K.R. i D.R, brat i sestra, brutalno su večeras pretučeni u selu Žitkovac, u opštini Zvečan dok su vozili kvad, saopštila je Srpska lista.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

SRPSKA LISTA
Foto: Srpska lista logo

Iz Srpske liste navode da se ”brutalnost Kurtijevih parapolicajaca na severu nastavlja” i da su ponovo na meti srpska deca na Kosovu i Metohiji.

”Bez ikakvog razloga, ovi kriminalci u uniformama nasrnuli su na devojčicu i dečaka srpske nacionalnosti i pretukli ih nanevši im telesne povrede koje su zahtevale medicinski tretman u KBC Kosovska Mitrovica”, dodaju iz Srpske liste.

Antisrpski režim Aljbina Kurtija čini sve da protera srpski narod, a međunarodna zajednica sa druge strane ne čini ništa da Kurtija i njegove poslušnike koji maltretiraju čak i srpsku decu pozovu na odgovornost, dodaje se u saopštenju.

”Pozivamo sve građane da brinu o svojoj i bezbednosti svoje dece, jer je očigledno da međunarodne snage koje su zadužene za bezbednost nisu u stanju da osiguraju mir za srpsku decu i Srbe na ovim prostorima, niti žele da preventivno deluju i rasporede snage na terenu kako bi sprečili Kurtijeve parapolicajce da biju srpsku nejač”, upozorava se u saopštenju iz Srpske liste.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: