Dejan Stanković ističe da nije očekivao da će produžiti ugovor, ali da je maštao i radio na tome

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

dejan stanković
Foto: Shutterstock

 Šef stručnog štaba Crvene zvezde Dejan Stanković produžio je ugovor sa klubom do 2025. godine, saopštili su crveno-beli.

“Fenomenalno se osećam. Posle veoma dobre i teške sezone, napravili smo veliki uspeh i potpis ugovora je potvrda da zajedno možemo sve, da pozitivno razmišljamo o budućnosti. Zahvalio bih se klubu na poverenju i strpljenju. Ovo su bile lepe dve i po godine, sad kreće novi i još jači ciklus. Ovo je samo potvrda da je klub od prvog dana verovao u mene, tako da činimo jaku celinu i blok. Zahvalio bih se i mojim momcima, bez njih ni ja ne bih bio kompletiran. Ne bih uspeo da napravim tako značajne rezultate da nije bilo njih. Hvala i navijačima koji su uvek bili uz mene i davali podršku. Zajedno možemo sve”, rekao je Stanković.

On je istakao da se ništa ne menja u ciljevima Crvene zvezde.

“Što se ciljeva kluba tiče, tu se ništa ne menja. Zvezda je takav klub da su ciljevi uvek isti – dupla kruna, grupna faza u Evropi i da probamo da doguramo što dalje, tako će biti svake godine, bilo da je trener ili igrač. Ciljevi će uvek biti veliki. Nisam očekivao da ću opet produžiti ugovor, ali sam maštao i radio na tome. Sećate se da smo pre par dana pričali o izjavi Siniše Mihajlovića i onome što je rekao – neka Deki ostane 10 godina, pa ću ja doći. Polako se približavamo tome i ne bih imao ništa protiv da ostanem u Zvezdi 10 godina i ne bih morao da vodim nijedan više klub, jer sa toliko ljubav i emocije radim da mi ništa drugo nije potrebno”, podvukao je Stanković.


bilten logo

POSLEDNJE VESTI: