Podeli vest

Knjiga žalosti otvorena je povodom smrti Njenog veličanstva kraljice Elizabete Druge u Ambasadi Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Severne Irske u Beogradu.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

stefanović
FOTO TANJUG/ MINISTARSTVO ODBRANE I VOJSKA SRBIJE/ARHIVA

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Nebojša Stefanović upisao se danas u knjigu žalosti koja je povodom smrti Njenog veličanstva kraljice Elizabete Druge otvorena u Ambasadi Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Severne Irske u Beogradu.

„Ovi dani su tužni ne samo za britanski narod, već i za ceo svet, koji sa žaljenjem u srcu ispraća kraljicu Elizabetu II. Uprkos tužnim osećanjima ljudi širom planete su ujedno ponosni što su bili savremenici jedne takve istorijske ličnosti”, naveo je ministar.

On je istakao da je poštovanje koje kraljica Elizabeta zavređuje nemerljivo i ukazao da je kao stub svoje porodice i društva bila simbol jedne ere, odraz stabilnosti, mudrosti i hrabrosti.

“Velika imena koja ispisuju istoriju nikada ne umiru. Izražavam najdublje saučešće cenjenom kralju Čarlsu III, članovima kraljevske porodice, članovima Vlade i celom britanskom narodu. Saosećam u vašem bolu“, naveo je ministar Stefanović.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI: