Podeli vest

Sigal želi da promeni stav sveta prema ovom ratu, ali to neće biti lak zadatak, međutim, želim mu sreću, dodao je lider samoproglašene DNR.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

film
Foto: Shutterstock

Američki glumac Stiven Sigal snima dokumentarac o situaciji u Donbasu, izjavio je lider samoproglašene Donjecke Narodne Republike Denis Pušilin, nakon susreta sa Sigalom.

“Da, on snima dokumentararac o ratu u Donbasu. Danas je razgovarao sa ratnim zarobljenicima u pritvorskom centru Jelenovka. Neki od zarobljenika su ubijeni nedavno u raketiranju sa ukrajinske strane”, naveo je Pušilin na svom Telegram kanalu, preneo je TAS S.

Pušilin je rekao da je Sigal primetio da 98 odsto onih koji pričaju o konfliktu u brojnim medijima nisu bili na terenu, te zato svet ni ne zna istinu.

“Sigal želi da promeni stav sveta prema ovom ratu, ali to neće biti lak zadatak, međutim, želim mu sreću”, dodao je Pušilin.

Sigal je posetio Donbas zajedno sa Leonidom Sluckim, liderom Liberalne demokratske partije Rusije (LDPR), koji je direktor međunarodnog komiteta ruske Državne Dume.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


RIVELKOM-reklama

POSLEDNJE VESTI: