Stravično nasilje dogodile se tokom jučerašnjeg dana u osnovnim školama na Vračaru i Novom Beogradu

Autor : Bilten.rs , Izvor :

škola
Foto: Pixabay

Policiji je tokom jučerašnjeg dana prijavljeno da je majka učenika fizički napala nastavnicu biologije u OŠ “Jovan Dučić” na Novom Beogradu, saznaje Tanjug.

Policija utvrđuje sve činjenice i okolnosti ovog događaja.

Beogradski mediji prenose da je nastavnicu biologije u Osnovnoj školi “Jovan Dučić” na Novom Beogradu napala i teško povredila majka učenika ove škole, Prema ovim informacijama do napada je došlo u popodnevnim satima, a nastavnica je kolima hitne pomoći prevezena u bolnicu

“Majka je došla na otvorena vrata i pitala nastavnicu biologije zašto je njenom sinu zaključena dvojka, a ima prosek za trojku. Pritom, nije znala da se sabira i ocena iz prvog polugodišta – rekla je za Blic učiteljica koja je u pratnji povređene koleginice otišla u bolnicu.

Nastavnica biologije je pozvala majku u kabinet. Ali je nasilje tada eskaliralo. Majka je zapretila da će da ide kod direktorke. Međutim, iznenada se vratila. Nastavnicu je počupala za kosu, oborila je dole i lupala glavom o pod.

“Nećeš nigde više raditi, nećeš raditi u ovoj školi, zapamtićeš me, ne znaš ti ko sam ja. Po*iću ti porodicu” , vikala je navodno majka.

Pozive u pomoć napadnute nastavnice niko nije čuo, jer je bio odmor i galama. Zaposleni su  pozvali policiju koja je došla i uzela izjavu. Nastavnica biologije je odvezena u bolnicu gde se utvrđuje stepen povreda.

Odlukom kolektiva OŠ “Jovan Dučić” danas neće biti nastave u toj školi zbog nasilja prema nastavnici.

Napad na učiteljicu na Vračaru! Roditelji je čupali za kosu nakon rekreativne!

Još jedan napad na prosvetne radnike dogodio se večeras. Kako mediji saznaju, oko 19.00 časova, verbalno i fizički je napadnuta učiteljica S.Đ. iz Osnovne škole “Sveti Sava” na Vračaru.

Nju su, kako se saznaje, po povratku sa rekreativne nastave odeljenja trećeg razreda napali roditelji učenice drugog odeljenja trećaka D.L. i S.L. Oni su je počupali za kosu.

Učiteljicu je Hitna pomoć prevezla u Urgentni centar radi pružanja pomoći. O napadu je obaveštena policija i nadležno tužilastvo, pišu Novosti.

Dežurni tužilac je utvrdio da ima elemenata krivičnog dela iz člana 344. Zakona o krivičnom postupku.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: