Podeli vest

Studenti kažu da je izjava voditeljek TV HAPPY da bi “studenti za hiljadu dinara uradili šta god” – neprihvatljiva, kao i da je to “šamar svim studentima”

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

STUDENTI
FOTO TANJUG/ ZORAN ZESTIC

Studenti Univerziteta u Beogradu okupili su se danas na platou Filozofskog fakulteta u znak protesta zbog izjave voditeljke tv Hepi, da bi “studenti za hiljadu dinara uradili šta god”.

Kako kažu, ta izjava je “šamar svim studentima”.

“To je kao kada vam neko pljune u lice, neprihvatljivo je da se studenti i budućnost ove države prodaju za 1.000 dinara”, rekla je studentkinja Farmaceutskog fakulteta Ðurđina Polomčić.

I jedna studentkinja Fakulteta dramskih umetnosti kaže da su izgovorene reči vređanje svih studenata, profesora i njihovih profesija.

“Jako je bilo degutantno, to je i za tužbu, mislim da je to nešto strašno. Došli smo da podržimo jedni druge i pokažemo da studenti mogu sve i da nisu na prodaju”, istakla je ona.

Voditeljka tv Hepi izazvala je gnev studenata kada je, pre nekoliko dana, na konstataciju svog gosta da su studenti izlazili na blokade, rekla da bi “studenti za 1.000 dinara uradili šta god”.


bilten logo
RIVELKOM-reklama

POSLEDNJE VESTI: