Viši sud u Beogradu odredio je do 30 dana pritvora Novaku R. (40) zbog sumnje da je neovlašćeno, radi dalje prodaje, držao 43,17 grama opojne droge kokain, kao i da je neovlašćeno držao pištolj i municiju.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

pritvor
Foto: Pixabay ilustracija

Pritvor mu je određen da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo, potvrdila je za Tanjug portparol tog suda Milica Veličković.

Osumnjičeni je prethodno na saslušanju negirao krivično delo i izneo je svoju odbranu.

Kako Tanjug saznaje, on je tvrdio da je droga za ličnu upotrebu, jer se bavi stresnim poslom, pošto je menadžer Dadu Polumenti, Andreani Čekić, Jeleni Karleuši i mnogim drugima.

Naredbom o sprovođenju istrage na teret mu se stavlja krivično delo Neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Protiv osumnjičenog će biti preduzete i dokazne radnje u pravcu utvrđivanja elemenata krivičnog dela Neovlašćena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija iz člana 348. stav 1 Krivičnog zakonika.

Prema naredbi o sprovođenju istrage, Novak R. je u stanu u Zemunu u kojem neprijavljeno boravi, u frižideru držao 43,17 grama opojne droge kokain namenjene daljoj prodaji krajnjim korisnicima, koji bi ga putem mobilnog telefona pozivali na njegov broj radi dogovora o količini, ceni, vremenu i mestu kupovine.

U džepu od jakne osumnjičenog pronadjena je staklena vijalica sa integrisanom kašičicom, kao i 475.000 dinara i 1.620 evra.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ