Novi “Beogradski buvljak” biće otvoren danas u 17 časova u Vareškoj ulici na Miljakovcu, saopštilo je JKP “Beogradske pijace”.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

FOTO TANJUG/ NEMANJA JOVANOVI

“Beogradski buvljak” se prostire na površini od 12.000 kvadratnih metara, od čega je 4.000 kvadratnih metara natkriveno, što omogućava nesmetanu kupovinu bez obzira na vremenske uslove.

Otvoreni tržni centar na novoj lokaciji imaće 230 novih bokseva-tezgi, 60 novih lokala i 130 parking mesta.

Preseljenje na novu lokaciju rezultat je združene akcija grada Beograda, opštine Rakovica i JKP “Beogradske pijace”.

Kako se navodi, “Beogradski buvljak” je od izuzetne važnosti za snabdevanje građana Beograda, koji redovno kupuju robu široke potrošnje na ovoj pijaci.

JKP podseća da je buvljak značajan ne samo za kupce, već i za zakupce koji na njemu ostvaruju prihode za svoja domaćinstva.

Prema njihovim rečima, najvažnija prednost novog buvljaka je njegova lokacija.

FOTO TANJUG/ NEMANJA JOVANOVI


Smešten je u blizini velikih naselja – Rakovica, Vidikovac, Miljakovac, Banjica, Banovo brdo, Žarkovo, što znači da će više od 50.000 ljudi moći peške, za 10 do 15 minuta, da stigne na novu lokaciju.

Kako se ističe, kupcima će biti dostupni, između ostalog, garderoba, tekstil, nakit, nameštaj, rasveta, kućna galanterija, alat i igračke.

Organizatori svečanog otvaranja navode da su za sve ljubitelje kupovine, zakupci omogućili su do 30 odsto popusta na određene artikle do kraja decembra.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ