Podeli vest


Robert Kard, osumnjičeni za ubistvo 18 ljudi i ranjavanje 13 u američkoj državi Mejn, pronađen je mrtav 48 sati nakon što je otvorio vatru u jednom baru i kuglani u gradu Luiston

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Tanjug/Adroscoggin County Sheriff’s Office via AP

Guvernerka Dženet Mils saopštila je da je Kard pronađen mrtav u okolini Lizbona sa očiglednom prostrelnom ranom koju je sam sebi naneo.

Guvernerka Mejna Dženet Mils potvrdila je na konferenciji za novinare da je telo Roberta Karda pronađeno blizu grada Lizbona.

“Duga potraga se završila, policija će nastaviti istragu kako bi se utvrdila istina o tome šta se dogodilo”, rekla je Dženet Mils i dodala da “stanovnici Mejna mogu da odahnu i da je o svemu obavestila predsednika SAD Džozefa Bajdena i članove Kongresa”.

Telo Roberta Karda otkriveno je u šumi u blizini susednog grada Lizbona, gde je policija pronašla njegovo napušteno vozilo ubrzo nakon masovnog ubistva, prenosi Rojters.

Masakr u Mejnu je najsmrtonosniji u 566 masovnih pucnjava u SAD ove godine. Sa 18 ubijenih, masovna pucnjava u Luistonu ujedno je i najsmrtonosnija od masakra u Juvaldeu u maju 2022. godine, kada je 21 osoba ubijena u osnovnoj školi u Teksasu.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI:


Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: