Podeli vest

Kako se kampanja za izbore privodi kraju, napadi tabloida, sa obe strane političkog spektra, postaju sve snažniji. U tim napadima, već tradicionalno, nisu pošteđeni ni građani, a ni srpske firme koje ne žele da odaberu stranu.

Autor : Bilten.rs , Izvor :Bilten.rs

Među srpskim kompanijama koje se, iz izbornog ciklusa u izborni ciklus, nanovo napadaju je i srpska kompanija “Dobergard”.

“Dobergard” je , uprkos činjenicama i brojnim demantima, ponovo došao na metu tabloida” Nova S”.

U najnovijem predizbornom tekstu ovaj tabloid, bez ikakvih dokaza, ponovo dovodi u vezu firmu “Dobergard” sa jednom od političkih partija.

 Iz kompanije Dobergard uputili su novi demant u kome se objašnjava i podseća da ovo nije prvi put da upravo ovaj tabloid etiketira srpske kompanije.

„ Dobergard izuzetno ceni to što je tabloidu Nova S naša kompanija „prva“ i „čuvena“, ali netačni su navodi da je ovo prvi ugovor sa Elektroprivredom Srbije, jer sa njima radimo u kontinuitetu već više 15 godina. To je u kontekstu dalje netačnosti političkog teksta NoveS još iz vremena kada je na vlasti bila sasvim druga politička opcija“, navodi se u demantu “Dobergrada”.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: