Podeli vest

Predsednik Socijaldemokratske stranke (SDS) Boris Tadić naveo je danas da ga jedan od nosilaca liste “Srbija protiv nasilja” Miroslav Aleksić direktno napada, a da istovremeno govori o tome da u okviru opozicije ne bi trebalo da bude međusobnog napadanja.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Boris Tadić
Foto: Shutterstock

“Dok govori da ne bi trebalo da napadamo jedni druge Aleksić me direktno napada, jer ovim govori da sam ja izneo laži”, naveo je Tadić na društvenoj mreži “X” (Tviter) osvrćući se na izjavu koju je Aleksić dao za Juronjuz.

Tadić je dodao da je građanima dosta laži, licemerja i manipulacija.

“Ako je tema već otvorena, onda da ne lažemo građane. Sada kada je napravljena šteta, onda to više za Vas nije tema? Zašto taj stav, da ne bi trebalo da pravimo štetu jedni drugima niste imali i tokom pregovora, kada ste imali priliku da na delu pokažete sve ovo o čemu sada govorite?”, napisao je Tadić.

On je ocenio da rasturanje opozicionih stranaka i sprečavanje njihovog jedinstva ide u korist vlasti, a da deo opozicije “lažima, optužbama, ucenama i oganizovanim napadima napada druge opozicione stranke”.

Aleksić je u gostovanju na “Juronjuzu” naveo da je on imao najbolju nameru da se Tadićev SDS nađe na listi “Srbija protiv nasilja”, ali da pregovori nisu uspeli.

On je naveo i da mu nije bio plan da “preuzima” ljude iz Tadićeve stanke, već da su oni sami posle propalih pregovora rešili da se priključe listi “Srbija bez nasilja”.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ