U Teksasu je izvršena smrtna kazna nad 41-godišnjim muškarcem koji je pre više od 16 godina izbo na smrt agenta nekretnina u blizini Dalasa

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

TEKSAS POGUBLJENJE
Foto: Tanjug/Texas Department of Criminal Justice via AP

Ovo je druga izvršena presuda na smrt ove godine u Teksasu

Kosolu Čantakumaneu je ubrizgana smrtonosna injekcija u zatvoru u Hantsvilu, preneo je AP.

On je proglašen krivim za ubistvo 40-godišnje Sare Voker, majke dvoje dece, u julu 2006. Telo Vokerove sa više od 30 nanetih uboda pronađeno je u jednoj kući u Mekiniju, oko 50 kilometara severno od Dalasa.

Dok mu je ubrizgavan snažan sedativ pentobarbital u vene obe ruke, Čantakumane je uputio pogled ka svojoj majci koja je pratila izvršenje smrtne kazne i izgovorio: “Mama, volim te”.

Iako izvršenju presude u teksaškom zatvoru nije prisustvao niko od članova porodice žrtve, osuđenik im je poručio: “Molim se da im moja smrt donese mir”.

Tužilaštvo je navelo da je Čantakumane u julu 2006. godine ušao u kuću jedne manekenke u kojoj je bila Vokerova, agent za prodaju nekretnina, i zadao je višestruke ubode pre nego što joj je ukrao roleks sat i srebrni prsten, koji nikada nisu pronađeni.

Čantakumane je priznao da je bio u kući, ali samo da popio čašu vode. On je tada bio na uslovnoj slobodi pošto je odslužio zatvorsku kaznu u Severnoj Karolini zbog kidnapovanja i pljačke.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: